Flex Holster Blok Za Umetanje Tip A+B

Ovaj dizajn umetaka omogućava svakom korisniku da podesi svoj blok za umetanje kako bi savršeno odgovarao njegovom pištolju. Ne samo da podržava skoro sve tipove oružja sa samo dva modela umetaka (Tip-A i Tip-B), već omogućava korisnicima da se prilagode malim varijacijama koje često uvode proizvođači oružja. Ovaj problem je sada rešen sa novim Flex dizajnom umetaka.

Sklop Flex umetka ima aluminijumsku kliznu bravu koja je montirana sa zupcima za klizno zaključavanje koje možete podesiti. Novi sigurnosni nivo od nerđajućeg čelika je širi i ravniji od onog koji se nalazi u Alpha-X blokovima, i montiran je na desnoj strani bloka, spolja na futroli za sve desnoruke strelce. Ovo ga čini pristupačnijim i lakšim za aktiviranje.

Novi proizvodni proces brizganja i magnetni potporni klin na šini osiguravaju stabilnost klizne brave i stabilnije kretanje nego ikad.


Obratite pažnju:

Pištoljima kojima se štitnik okidača postepeno širi od napred ka nazad (prema dršci) ne odgovara Flex holster! Ovi pištolji zahtevaju oblikovani/konturisani izrez koji se ne može formirati korišćenjem paralelnih odstojnika Flex umetka. 
Flex umetak nije kompatibilan sa Alpha-X holsterima. Alpha-X umetci se takođe ne mogu koristiti u telu Flex holstera.

Sklop fleksibilnog bloka za umetanje uključuje:

Potpuno sastavljen blok za umetanje, uključujući aluminijumsku kliznu bravu sa podesivim zupcima za zadržavanje i sigurnosnu polugu od nerđajućeg čelika
7 bočnih odstojnika u koracima od 1,25 mm
Pakovanje od 12 bočnih podmetača, od cca. 0,12 mm debljine
Prednji odstojnik od 2 mm (koristi se samo za neke tipove pištolja)
Dva M4x8 zavrtnja za pričvršćivanje sklopa umetka za telo futrole
Dva 2x6mm vijka za samourezivanje za montažu prednjeg odstojnika
Dva 4x5mm vijka za samourezivanje za montažu tankog bočnog odstojnika (koristite ove kratke zavrtnje samo za najtanji bočni odstojnik od 2,5mm)
Dva samourezujuća vijka 4x8mm za montiranje bočnih odstojnika (koristite za sve bočne odstojnike osim najtanjeg od 2,5mm)

ProizvođačDouble Alpha Academy
12.400,00 RSD
Dodaj u korpu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.