DAA Kolica

DAA kolica su vaš savršeni pratilac za dug dan na strelištu.

Ova čvrsta, dobro konstruisana kolica sa 4 točka mogu sa lakoćom poneti svu opremu koja Vam je potrebna i ujedno nude najbolje performanse na svim terenima koje možete pronaći. Široki točkovi pružaju vrhunsku vuču na bilo kojoj površini, od trave preko peska do blata i bilo čega između. Prednja dva točka se okreću za 180 stepeni kako bi omogućila lako manevrisanje bez napora čak i kada su potpuno opterećeni.

Duga ručka u obliku slova D od 101 cm se preklapa za kompaktno skladištenje i proteže se napred kada se koristi kako bi odgovarala vašoj prirodnoj visini držanja. Kada stignete na odredište, učvrstite ručicu u držač nosača kako bi stajala uspravno i spremna za sledeći potez. Ovo sprečava da drška legne u blato ili da vas primora da se sagnete da biste je zgrabili. Jednostavna i dobro dizajnirana ručka pogodna za korisnike bilo koje visine.

Postava od poliestera D-600 otporna na UV zračenje je dizajnirana da izdrži tešku upotrebu, habanje i da vam nudi mnogo godina pouzdane usluge. Po želji se može ukloniti radi čišćenja. Ne mora se skidati prilikom sklapanja kolica. Praktične ručke su ušivene u postavu što olakšava držanje kolica zatvorenim kada su preklopljena i olakšava podizanje. Dva mrežasta džepa za odlaganje su ušivena sa prednje strane, za držanje malih predmeta kojima je potreban brz pristup. DAA logotipi su štampani na sito štampi sa strane i pozadi.

Kolica se sklapaju radi lakšeg transporta i skladištenja. Nisu potrebni alati i delovi se ne moraju uklanjati.

Specifikacija:

Težina: 11,5 kg
Površina unutrašnjosti: 80x47cm
Nosivost: 60kg
Sklopljene dimenzije: 76x60x17cm
Visina ručke: 101cm
Konstrukcija: Izdržljiv obloženi čelični okvir sa 600D poliesterskom oblogom otpornom na UV zračenje
Točkovi: točkovi za sve terene sa dubokim profilom (prečnik 17 cm) punjeni penom, tako da nije potrebno punjenje vazduhom!

ProizvođačDouble Alpha Academy
19.000,00 RSD
Dodaj u korpu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.