DAA Alpha X Holster

Poslednjih godina takmičarski DAA holsteri postavljaju standarde za napredni dizajn i vrhunske performanse.
Alpha-X je rođen iz godina iskustva i povratnih informacija sa tržišta, sa ciljem daholstere odvede još dalje, stvarajući novi svež, upečatljiv izgled i dodajući nekoliko značajnih unapređenja performansi, novi kuglični zglob i mehanizam za zaključavanje

Kuglasti zglob Alpha-X nudi širok raspon pokreta, omogućavajući vam da postavite holster pod pravim uglom. Koristi mnogo veći kuglični zglob i zaključavanje sa ušicama, koje čvrsto zaključavaju bez obeležavanja ili oštećenja. Sa ovim sistemom su i najmanja podešavanja uvek moguća.

Kuglični zglob se sada nalazi više, bliže centru futrole. Ovo smanjuje obrtni moment i primenjene sile, doprinoseći čvrstom osećaju krutosti holstera.
Veliki lako dostupan sistem zaključavanja sa jednim zavrtnjem omogućava vam da podesite položaj futrole čak i kada ga nosite.

Podešavanje visine šine karoserije:
Alpha-X postiže podešavanje visine pomoću šine ugrađene direktno u bočnu stranu samog tela futrole. Ovo nudi prošireni opseg podešavanja i ponovo smanjuje obrtni moment i primenjene sile. I ovde je zaključavanje postignuto proširivim mehanizmom lastinog repa koji ne izdubljuje i ne oštećuje šinu.

Odvojiva vešalica za pojas:
Alpha-X ima dvodelnu vešalicu za pojas koja se može demontirati otvaranjem jednog zavrtnja, omogućavajući održavanje svih postavki položaja dok se telo futrole skida sa pojasa radi lakšeg transporta koji štedi prostor.
Alpha-Xnosač za kaiš je dizajniran da stane samo na pojas od 1,5” širine takmičarskog stila. Neće stati na kaiš od 1,75" ili 2" osim ako niste spremni da isečete komad iz kaiša. Takođe, treba ga koristiti samo na čvrstom, krutom, debelom kaišu.

Zamenljivi umetci logotipa u boji:
Alpha-X je dostupan samo u crnoj anodiziranoj boji, sa asortimanom opcionih umetaka u boji za vešalice i logotipe tela. Ove laserski isečene plastične umetke možete promeniti kad god poželite.


ProizvođačDouble Alpha Academy
33.900,00 RSD
Dodaj u korpu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.