Upotreba kolacica

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies).

Sajt naše kompanije koristi kolačiće i slične tehnologije kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo kao i da bi se obezbedio pravilan rad web stranice, personalizacija sadržaja, pružanje funkcionalnosti medija i analiziranja saobraćaja.

Neophodni kolačići pomažu da sajt bude upotrebljiv omogućavajući osnovne funkcije kao što je navigacija na stranici. Sajt ne može da funkcioniše pravilno bez ovih kolačića.

Usled nedavnih promena u zakonu, svi veb sajtovi koji su aktivni širom određenih delova Evropske Unije moraju da dobiju pristanak za korišćenje ili čuvanje kolačića (ili sličnih tehnologija) na vašim računarima ili mobilnim uređajima.

Šta su kolačići (cookies)?

Kolačići su male datoteke koje se postavljaju na vaš računar preko veb sajtova koje posetite ili određenih poruka e-pošte koje otvorite. Njihova upotreba je široko rasprostranjena kako bi veb sajtovi mogli pravilno da funkcionišu i kako bi njihovi vlasnici mogli da dobiju poslovne i marketinške informacije.

Kolačići koje koristimo na veb sajtu MP Tropic-a pomažu nam da vam obezbedimo bolje iskustvo na mreži, pamte vaše parametre i pomažu nam da poboljšamo sajt. Time što pristupate našem veb sajtu slažete se da se ova politika kolačića primenjuje kad god pristupite veb sajtu MP Tropic-a, nezavisno od uređaja koji koristite.

VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.