Vatromet Tangra TFC30100-1m

Šifra: TFC30100-2M
Broj raketa: 100
Efekat: 1.crveni rep do brokatne krune sa plavim perlama; 2.crveni rep do brokatne krune sa crvenim perlama; 3.zeleni rep do brokatne krune sa zelenim perlama; 4.brokatni rep do brokatne krune; 5.crveni rep do plavih bisera i srebra ribe; 6.crveni rep do crvene i srebrne kiše; 7.zeleni rep do zelene i srebrne kiše; 8.crveni rep do žute i srebrne kiše; 9.zeleni rep do šarene i srebrne kiše; 10.brokatni rep do kraljevske brokatne krune ;
Promer raketa:35x35x22

Zemlja porekla: Bugarska

Uvoznik: MP Tropic DOONAPOMENA: Samo za spoljašnju upotrebu, na otvorenom prostoru. Ne paliti u blizini visokih zgrada, drveća ili drugih sličnih i zapaljivih materijala. Stavite proizvod na tvrdu i ravnu površinu i dobro ga pričvrstite. Stojeći sa strane, upalite glavni fitilj sa njegovog najudaljenijeg kraja i odmaknite se najmanje 15m. (Nikada nemojte stajati iznad proizvoda!). U slučaju da proizvod ne radi u potpunosti, sačekajte 15 minuta pre nego što mu priđete. UVERITE SE DA NIJEDAN DEO VAŠEG TELA NE BUDE IZNAD PROIZVODA. U slučaju da glavni fitilj ne opali, upalite drugi (rezervni) fitilj i stojeći sa strane zapalite fitilj od njegovog najudaljenijeg kraja i odmaknite se najmanje 15m. Gledaoci moraju biti na udaljenosti od najmanje 25m. Ako se proizvod ne zapali, sačekajte 15 minuta i neutrališite ga vodom.
Ne držite proizvod rukom. Nepravilna upotreba može izazvati povrede ili požar. Čuvati na suvom i provetrenom mestu u ravnom položaju. Ne oktetati vatromet naopačke.
Zabranjeno za upotrebu osobama mlađim od 18 godina!
ProizvođačTropic Fire
21.400,00 RSD
Dodaj u korpu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.