Cat Woman TFC20100-1M

Šifra: TFC720100-1M
Broj raketa: 100
Efekat: 1. crveni rep do bisera breskve i limuna i belih iskri; 2. zeleni rep do plavog i zelenog božura i crvenih iskri; 3. crveni rep do crvenog i zelenog kokosa; 4. zeleni rep do crvenog i zelenog božura i pucketanje; 5. plavi rep do tamnoplavih bisera, ljubičastih bisera i praska; 6. crven rep do zlatne vrbe i crvenih bisera i bele ikre; 7. zeleni rep do raznobojnih bisera i brokatne krune; 8. zvižduci; 9. zeleni rep do raznobojnih bisera i brokatne krune; 10. srebrna duga kiša
Promer raketa: 18x23x23

Zemlja porekla: Bugarska

Uvoznik: MP Tropic DOO
NAPOMENA: Samo za spoljašnju upotrebu, na otvorenom prostoru. Ne paliti u blizini visokih zgrada, drveća ili drugih sličnih i zapaljivih materijala. Stavite proizvod na tvrdu i ravnu površinu i dobro ga pričvrstite. Stojeći sa strane, upalite glavni fitilj sa njegovog najudaljenijeg kraja i odmaknite se najmanje 15m. (Nikada nemojte stajati iznad proizvoda!). U slučaju da proizvod ne radi u potpunosti, sačekajte 15 minuta pre nego što mu priđete. UVERITE SE DA NIJEDAN DEO VAŠEG TELA NE BUDE IZNAD PROIZVODA. U slučaju da glavni fitilj ne opali, upalite drugi (rezervni) fitilj i stojeći sa strane zapalite fitilj od njegovog najudaljenijeg kraja i odmaknite se najmanje 15m. Gledaoci moraju biti na udaljenosti od najmanje 25m. Ako se proizvod ne zapali, sačekajte 15 minuta i neutrališite ga vodom.
Ne držite proizvod rukom. Nepravilna upotreba može izazvati povrede ili požar. Čuvati na suvom i provetrenom mestu u ravnom položaju. Ne oktetati vatromet naopačke.
Zabranjeno za upotrebu osobama mlađim od 18 godina!
ProizvođačTropic Fire
9.600,00 RSD
Dodaj u korpu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.