Biber Sprej Sa Priveskom Za Ključeve Sabre HC-14-PK-US

Biber sprej sa priveskom pink HC-14-PK-US ima formulu maksimalne snage . Intuitivan dizajn koji se lako koristi za maksimalnu zaštitu. Budite sigurni uz naš SABRE RED  biber sprej. Najjači dostupni sprej sa jednim sastojkom. Ponosi se istom snagom zaštitom kao biber sprej organa reda.  SABRE RED je najpopularnija formulacija koju nosi policija širom sveta i sadrži UV markirajuću boju koja pomaže policiji u identifikaciji osumnjičenog. Najpopularniji SABRE stil, ovaj privezak za ključeve u sa brzim otpuštanjem, mali je i moćan kontejner od 0,54 oz koji pokreće balistički tok kako bi se smanjio uticaj vetra. Intuitivni dizajn rukohvata omogućava bolje ciljanje i pravilno poravnavanje ruku samo dodirom. Omogućavajući brže raspoređivanje i pomažući vam da zadržite pogled na pretnji.

Ovaj biber sprej pruža maksimalnu sigurnost u snažnom toku kako bi se smanjio udar vetra i zaštitio vas sa udaljenosti od 10 stopa (3 metra). Osećajte se sigurnim sa 25 rafala (5x više od drugih marki) radi zaštite od više pretnji. Brzo otpuštanje sa odvojivim priveskom za ključeve omogućava trenutni pristup vašem biber spreju i jednostavno pričvršćivanje na privezak za ključeve za maksimalnu prenosivost. Dostupno u različitim bojama. Čuvajte svoju ćerku, suprugu, sina i studente uz SABR. Sigurnost kojoj možete verovati. SABR biber sprej sa priveskom pink se proizvodi u SAD. SABRE je brend broj 1 koji imaju poverenje potrošači širom sveta za biber sprej i lider je u razvoju bezbednosnih programa i video zapisa o bezbednosti kako bi se povećala sigurnost krajnjih korisnika. Osnažite se ekstremnom zaustavnom snagom kada vam je najpotrebnija.

ProizvođačSabre Red
1.390,00 RSD
Dodaj u korpu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.