Biber Gel Sa Pistaljkom Sabre F15-BUSG-W2

SABRE Biber gel sa pištaljkom crni F15-BUSG-W2 koja je odvojiva može vam pomoći da se zaštitite od onih koji možda nisu u vašem najboljem interesu. Provedite više vremena uživajući u stvarima koje volite da radite. Manje brinući se sa samopouzdanjem koje proizilazi iz pripreme.  Pruža maksimalnu snagu zaštite  koja se lako nosi u pokretu. SABRE Biber gel sa pištaljkom crni ima super glasan zvižduk koji pomaže u odvraćanju napadača. Privlači pažnu onih u blizini. Jednostavno odvojite zviždaljku od privezka za ključeve ako je potrebno. Zvižduk se može čuti do 750 stopa (229 metara). To vam pomaže da pozovete pomoć u hitnim slučajevima.

Ovaj biber gel sadrži 25 rafala (5 puta više od konkurencije) za zaštitu od višestrukih pretnji. SABRE Biber gel je bezbedniji sa dugim dometom od 12 stopa (4 metra) kako bi vas zaštitio sa bezbedne udaljenosti. UV biber gel je bezbedan za upotrebu u zatvorenom prostoru jer se ne raspršuje kao biber prejevi. Koristi se u snažnom mlazu gela.  Praktično eliminišući povratni udar vetra. Boja za  označavanje pomaže vlastima da identifikuju napadača nakon što ga isprskate. Ergonomski držač za prst pomaže da poboljšate cilj. daje vam veću kontrolu dok koristite biber gel. Zaštita na preklop sprečava slučajno pražnjenje u torbici ili torbi. Privezak za ključeve se lako pričvršćuje na ključeve ili trake za brz pristup vašoj zaštiti. SABRE Pepper Gel se proizvodi u SAD.

ProizvođačSabre Red
1.590,00 RSD
Dodaj u korpu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.