18.07.2023.

Peticija za ukidanje moratorijuma

Poštovani prijatelji i kolege lovci, strelci i ljubitelji oružja,

Ovim putem vam šaljemo molbu da potpišete peticiju za ukidanje moratorijuma vezanog za vatreno oružje i za liberalizaciju Zakona o oružju i municiju.
Ovu peticiju možete ištampati i potpisati zajedno sa članima svoje porodice, prijateljima i svim ostalim osobama koji su za ukidanje moratorijuma. Peticiju znači pored ljubitelja oružja naravno mogu svi građani potpisati koji su za ukidanje moratorijuma i liberalizaciju Zakona i istu ćete onda moći nama poslati putem pošte ili lično dostaviti (Cara Dušana 203, Zemun, MP Tropic) kada istu ispune vaši prijatelji i članovi koji podržavaju ovu peticiju. Istu ćete moći takođe potpisati u prodavnicama lovačke opreme širom Srbije, streljanama, strelištima, lovačkim udruženjima, uključujući i kod nas u prodavnici. I ako istu ne nađete u nekom od navedenih objekata, kao što je već napisano, možete istu ištampati i odneti da se potpiše i onda poslati nekoj od lovačkih prodavnica koje će sve ove peticije prikupiti na gomilu.
Hvala svima na razumevanju i podršci da se prava svih nas zaštite.

Peticija - https://peticija.tiiny.site
Formular za popunjavanje - https://ivory-carmel-63.tiiny.site

VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.