Vatromet Tropic Fire TFC7138-2

Šifra: TFC7138-2
Broj raketa: 138
Efekat: 1.crvena rep i zeleni božur; 2. zeleni rep sa belim iskrama; 3.crveni rep i zlatna vrba; 4.crveni rep sa svetlucanjem i zlatnim iskrama; 5.crveni rep i zeleno pucketanje; 6.zeleni rep sa iskrama; 7. crveni rep sa svetlucanjem; 8. zeleni rep sa lila svetlucanjem i zelenim iskrama; 9. crveni rep sa pucketanjem  srebrnom ribom; 10. zeleni rep od crvenih perli i belih iskri; 11. crveni rep sa raznobojnim kokosom; 12.zeleni rep i crveno-zeleno pucketanje; 13.crveni rep sa zlatnim iskrama; 14.crveni rep od hrizantema sa titanijumom
Promer raketa: 24x33x13


Zemlja porekla: Bugarska

Uvoznik: MP Tropic DOONAPOMENA: Samo za spoljašnju upotrebu, na otvorenom prostoru. Ne paliti u blizini visokih zgrada, drveća ili drugih sličnih i zapaljivih materijala. Stavite proizvod na tvrdu i ravnu površinu i dobro ga pričvrstite. Stojeći sa strane, upalite glavni fitilj sa njegovog najudaljenijeg kraja i odmaknite se najmanje 15m. (Nikada nemojte stajati iznad proizvoda!). U slučaju da proizvod ne radi u potpunosti, sačekajte 15 minuta pre nego što mu priđete. UVERITE SE DA NIJEDAN DEO VAŠEG TELA NE BUDE IZNAD PROIZVODA. U slučaju da glavni fitilj ne opali, upalite drugi (rezervni) fitilj i stojeći sa strane zapalite fitilj od njegovog najudaljenijeg kraja i odmaknite se najmanje 15m. Gledaoci moraju biti na udaljenosti od najmanje 25m. Ako se proizvod ne zapali, sačekajte 15 minuta i neutrališite ga vodom.
Ne držite proizvod rukom. Nepravilna upotreba može izazvati povrede ili požar. Čuvati na suvom i provetrenom mestu u ravnom položaju. Ne oktetati vatromet naopačke.
Zabranjeno za upotrebu osobama mlađim od 18 godina!
ProizvođačTropic Fire
9.600,00 RSD
Proizvod nije dostupan za online kupovinu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.