Vatromet Mustang TPX45-01

Šifra: TPX 45-01
Broj raketa: 142
Efekat: 99 raketa: 1 crveni rep do crvene, zelene i plave dalije; 2. bele iskre; 3. plavi rep do brokatne krune i plave dalije; 4.crveni rep do srebrne krune i crvenih bisera; 5. zvižduci; 6. crveni rep do crvene dalije i neprekidna kiša; 7.zeleni rep do zelene dalije i neprekidna kiša; 8. zeleni rep do zlatne vrbe i crvenih, zelenih i plavih bisera; 9. višebojna dalija; 10. prasak;
25 raketa: beli svetlucavi rep do svetlucave bele vrbe;
18 raketa: 1.crveni rep do crvene dalije i bele iskre; 2. crvene iskre do brokata, crvene, zelene i plave; 3. srebrni rep do srebrnog brokata sa bojama; 4. efekat zelenog pucketavog repa do pucketave vrbe;

Zemlja porekla: Bugarska

Uvoznik: MP Tropic DOONAPOMENA: Samo za spoljašnju upotrebu, na otvorenom prostoru. Ne paliti u blizini visokih zgrada, drveća ili drugih sličnih i zapaljivih materijala. Stavite proizvod na tvrdu i ravnu površinu i dobro ga pričvrstite. Stojeći sa strane, upalite glavni fitilj sa njegovog najudaljenijeg kraja i odmaknite se najmanje 15m. (Nikada nemojte stajati iznad proizvoda!). U slučaju da proizvod ne radi u potpunosti, sačekajte 15 minuta pre nego što mu priđete. UVERITE SE DA NIJEDAN DEO VAŠEG TELA NE BUDE IZNAD PROIZVODA. U slučaju da glavni fitilj ne opali, upalite drugi (rezervni) fitilj i stojeći sa strane zapalite fitilj od njegovog najudaljenijeg kraja i odmaknite se najmanje 15m. Gledaoci moraju biti na udaljenosti od najmanje 25m. Ako se proizvod ne zapali, sačekajte 15 minuta i neutrališite ga vodom.
Ne držite proizvod rukom. Nepravilna upotreba može izazvati povrede ili požar. Čuvati na suvom i provetrenom mestu u ravnom položaju. Ne oktetati vatromet naopačke.
Zabranjeno za upotrebu osobama mlađim od 18 godina!
ProizvođačTropic Fire
38.500,00 RSD
Proizvod nije dostupan za online kupovinu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.