Vatromet Tropic Fire TFC7138-1

Šifra: TFC7138-1
Broj raketa: 138
Efekat: Red 1 i 2 - Crveni biseri sa crvenim repovima; Red 3-5 Zeleni biseri sa zelenim repovima; Red 6 - hrizanteme sa crvenim repovima; Red 7 i 8 - Belo trepćuće svetlo sa zelenim repom; Red 9 i 10 Ljubičasti zeleni božur sa crvenim repom; red 11 - pucketava srebrna riba; red 12 i 13 - crveni biser pucketanje sa zelenim repom; red 14 - hrizantema sa crvenim repom
Promer raketa: 24x33x13

 

NAPOMENA: Samo za spoljašnju upotrebu, na otvorenom prostoru. Ne paliti u blizini visokih zgrada, drveća ili drugih sličnih i zapaljivih materijala. Stavite proizvod na tvrdu i ravnu površinu i dobro ga pričvrstite. Stojeći sa strane, upalite glavni fitilj sa njegovog najudaljenijeg kraja i odmaknite se najmanje 15m. (Nikada nemojte stajati iznad proizvoda!). U slučaju da proizvod ne radi u potpunosti, sačekajte 15 minuta pre nego što mu priđete. UVERITE SE DA NIJEDAN DEO VAŠEG TELA NE BUDE IZNAD PROIZVODA. U slučaju da glavni fitilj ne opali, upalite drugi (rezervni) fitilj i stojeći sa strane zapalite fitilj od njegovog najudaljenijeg kraja i odmaknite se najmanje 15m. Gledaoci moraju biti na udaljenosti od najmanje 25m. Ako se proizvod ne zapali, sačekajte 15 minuta i neutrališite ga vodom.
Ne držite proizvod rukom. Nepravilna upotreba može izazvati povrede ili požar. Čuvati na suvom i provetrenom mestu u ravnom položaju. Ne oktetati vatromet naopačke.
Zabranjeno za upotrebu osobama mlađim od 18 godina!

ProizvođačTropic Fire
9.600,00 RSD
Dodaj u korpu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.