Vazdusni Pistolj SigSauer P226 4.5mm

Ovaj SIG SAUER P226 4.5mm vazdušni pištolj nove generacije sa kalibrom .177, i pogonom na CO2. Posebno je konstruisan da se meri sa najpopularnijim platformama originalnog modela SIG po težini i rukovanju, kao i standardima performansi. Karakteristike uključuju rotacioni magacin od 16 metaka 8×2. Koristi dijabole i čelične kuglice. Metalni slajd  Blow back .Ugrađeni Picatinni nosač na šinu, čeličnu cev sa narezima i nišane sa belim tačkama. Savršen za vežbu sa svim ugrađenim prednostima. Ovaj vazdušni ppištolj je ekonomičan, autentičan odgovor na učestaliji i efikasniji trening. Vazdušni pištolj P226 stavlja  na dohvat ruke za češće i jeftine treninge, u zatvorenom ili napolju.

Da biste postigli vrhunske performanse sa ovim vazdušnim pištoljem, preporučujemo upotrebu SIG SAUER ili ekvivalentnih premium dijabole sa težinom zrna koja je navedena u nastavku.

*Rezultati mogu da variraju u zavisnosti od težine municije, temperature i nadmorske visine.

Kuglice: 300 komada, 1500 komada
Pogon: CO2 ampule 12g 
PRI KUPOVINI SA SAJTA POSLATI KOPIJU OČITANE LIČNE KARTE NA MEJL
maloprodaja@mptropic.co.rs
ProizvođačSig Sauer
Kalibar:
4.5 mm (.177)
22.000,00 RSD
Dodaj u korpu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.