Vazdusna Puska Cometa Fenix 400

Kvalitetna vazdušna puška na preklapanje. Položaj okidača i njegov otpor su potpuno podesivi. Vazdušna puška ima automatsku kočnicu, koja se aktivira kada se oružje ponovo puni i treba je otkočiti pre svakog pucanja. Kundak je izrađen od kvalitetnog bukovog drveta i univerzalan je i za dešnjake i za levoruke.

Kraj oružja je opremljen antivibracionim gumenim kundakom kako bi se smanjio trzaj prema ramenu. U poređenju sa modelom 300, ima bolji kundak i dinamičniji oblik je fiksiraniji. Jedna od prednosti Fenix 400 je njegova jednostavnost i apsolutna pouzdanost. Puška je pogodna za rekreativno gađanje, ali i za neke sportske discipline.

Vazdušni čep ima standardnu montažnu šinu od 11 mm za montažu nišana. Deo modela je horizontalno i vertikalno podesiv zadnji nišan od optičkog vlakna za bolju vidljivost (TRUGLO).

Cometa se može pohvaliti vekovnom tradicijom proizvodnje visokokvalitetnih vazdušnih pušaka. Cometa vazdušne puške su poznate širom sveta. Ova kompanija donosi u industriju niz inovativnih elemenata. Početak proizvodnje datira iz 19. veka, tačnije 1874. godine.
ProizvođačCometa
Kalibar:
4.5 mm (.177)
5.5 mm (.22)
6.35mm
35.280,00 RSD - 38.100,00 RSD
Proizvod nije dostupan za online kupovinu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.