Pistolj CZ TS2 9x19

Češka Zbrojovka je krajem 2020. godine predstavila svoj novi poluautomatski sportski pištolj TS (Tactical Sport) 2. Novi CZ TS2 predstavlja tehnološku inovaciju u odnosu na originalnu liniju Tactical Sport  a optimiziran je za Standard Division IPSC takmičenja.
CZ TS2 iako je evoluirao iz CZ-75 TS, predstavlja potpuno novu liniju koja nema zajedničkih komponenti sa uzorom (uz izuzetak okvira i nekih manjih delova). Modifikovani ram, nova geometrija navlake, primena najkvalitetnijih materijala (čelika i aluminijuma), uz korišćenje  najsavremenijih CNC mašina u kombinaciji sa stručnom ručnom doradom i sklapanjem, sa tolerancijama koje idu do 0.01 mm, doprineli su da se tržištu ponudi zaista vrhunski pištolj.  Vrhunski proces proizvodnje i sklapanja direktno su uticali na povećanje preciznosti, cikličnosti i veka trajanja. 
Agresivno čekirane površine rukohvata, dugme okvira i prednji luk branika obarače, što omogućava siguran hvat oružja u svim situacijama; glatka samo SA obarača sa kratkim hodom; nisko profilni oroz-udarač; zareze na oba kraja navlake radi brže i sigurnije manipulacije; dodatak od duraluminijuma na dnu okvira radi bržeg punjenja; podesivi zadnji nišan i 11 mm fiber-optički prednji nišan; poluga kočnice i osigurača na ramu.
Cev od nerđajućeg čelika dužine 134 mm, polirane do sjaja oružja.

Kalibar: 9x19 mm
Ukupna dužina: 225 mm
Dužina cevi: 134 mm
Težina: 1350 g
Standardni okvira: 20 metaka 
ProizvođačCzech Zbrojovka
179.900,00 RSD
Proizvod nije dostupan za online kupovinu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.