Lovacki Karabin Winchester XPR Thumbhole 30-06

Lovački karabin Winchester XPR, veoma precizan i tačan. Cev je slobodno postavljena na kundak, sastav mehanizma koji pomoću zatvarača i unutrašnjeg postavljanja metka omogućuje bolju preciznost i ukupnu tačnost. Kundak u sebi sadrži obložene jastučiće koji sprečavaju jake trzaje pri pucanju, te na sebi ima dugme za sigurnosno otključavanje. 
XPR koristi hromiranu ušicu sa tri vijka obloženu sa nikal-teflonom za dodatnu mazivost i jednostavnost upotrebe. Vijak nudi bacanje do 60 stepeni za brzi rad i brzo praćenje mete, ali se lako može skinuti ako je to potrebno. Karabin je opremljena sa istim MOA obaračem kao i na Winchester 70 pušci. Okidač je fabrički postavljen na  3 ½ jačine, bez zatezanja i povlačenja. Jačina okidača je takođe podesiva od 3-5 Ibs-a. Mehanizam za punjenje je odvojiv pa se može puniti sa 3 serije metaka.

Kalibar: 30-06 
Kapacitet: 3+1 metaka
Dužina Barela: 530 mm
Težina: 3,5 kg

ProizvođačWinchester
130.000,00 RSD
Proizvod nije dostupan za online kupovinu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.