DAA Carry It All (CIA) ranac

CIA (Carri It All) ranac je napravljen od izdržljivog materijala, čvrste i dugotrajne vodoodbojne tkanine. Dno torbe je obloženo Hipalon - vodootpornim i otpornim materijalom koji je toliko čvrst da se često koristi za pravljenje brzih čamaca na naduvavanje!

Ovi vrhunski materijali se kombinuju da garantuju da vam vaš Double-Alpha CIA ranac pruža godine pouzdane usluge.

Unutrašnjost CIA ranca je u potpunosti obložena čičak trakom, što vam omogućava da pričvrstite dodatke. Uključena je velika centralna pregrada koja odvaja donji odeljak od gornjeg i može se ukloniti ili ponovo vratiti za nekoliko sekundi.

Gornji prednji džep, iako se ne čini dubokim, ima fleksibilnu zadnju ploču koja vam omogućava da odložite antifone pune veličine – savršene za brz pristup kada stignete na bučno strelište. Veliki spoljni čičak panel je idealan za pričvršćivanje vaših omiljenih zakrpa ili etiketa sa imenom/oznakom kluba za personalizaciju vašeg CIA ranca. Praktični kaiševi omogućavaju pričvršćivanje dodatnih spoljnih predmeta, kao što su tajmer ili futrola za naočare ili držač za flaše.

Čvrsta gornja ručka za nošenje, 4 bočna džepa na EVA panelu i prednji džep za dokumente dodaju dodatnu upotrebljivost i praktičnost.

Zadnja ploča i ramena su dizajnirana sa posebnom pažnjom kako bi se osiguralo da je ovaj ranac udoban za nošenje, čak i kada je jako opterećen. Široke i debelo podstavljene naramenice mogu se odvojiti na svom donjem kraju kako bi se uvukle u namenske džepove, držeći ih podalje od puta kada se torbu pričvršćuje na kolica.

Naramenice i trake za podizanje tereta drže ranac visoko na leđima, radi bolje raspodele težine i izbegavanja ometanja vaše opreme za gađanje.

Mere cca. : 42x27x56 cm

Kapacitet pribl. : 37 L

Težina: 2,8 kg

Boja Crna
ProizvođačDouble Alpha Academy
29.730,00 RSD
Dodaj u korpu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.