Termovizijski uređaj CL42

Ksclip CL42 ima najnapredniji VOKS senzor rezolucije 384 k 288, 17 mm, 50Hz. Rezolucija OLED ekrana je 1024 k 759. Ekran visokog kontrasta sa HD rezolucijom pruža jasan i izvanredan kvalitet slike. Prečnik sočiva sočiva je 42 mm, a vidno polje 8,9 ° × 6,7 °. Ima četiri režima slike: toplo-crno, belo-toplo, toplo-crveno i paletu boja. Uređaj ima četiri položaja zatamnjenja ekrana u skladu sa osvetljenošću koji se mogu odabrati u zavisnosti od različitih uslova. Takođe ima „ultraklearni“ režim u kojem se poboljšava kontrast slike, što je pogodno za oblačno, kišovito, maglovito vreme i druge teške vremenske uslove.

Otkrivanje životinja preko 2000 m, prepoznavanje divljači do 700 m.

Za lakšu upotrebu, Ksclip CL42 ima mogućnost povezivanja na daljinski upravljač putem Bluetooth veze. Ksclip CL42 se napaja iz dve baterije, CR 123A ili 16340, a osim toga ima mogućnost povezivanja na spoljno napajanje preko USB konektora tipa C. Da bi uštedeo baterije, uređaj ima mogućnost prelaska u režim pripravnosti.

Uređaj ima podešavanja za snimanje i sinhronizaciju sa dnevnim optičkim nišanom. Pucati je moguće na četiri različita oružja ili na četiri različite daljine, npr. Na 100 m, 200 m, 300 m i 400 m.

Uređaj je proizveden u Kini, ali ne bi se moglo reći da je uprkos manje ili više opravdanim skeptičnim mišljenjima o proizvodima iz te zemlje, ovaj uređaj gori od ostalih. Naprotiv, uređaj je izuzetnog kvaliteta i postaje sve popularniji i traženiji na svetskom i evropskom tržištu. Proizvodi se u fabrici InfiRai, a brend pod kojim se prodaje je Ksinfrared.

Kompanija proizvodi pod sopstvenim brendom, ali proizvodi i za druge evropske i svetske brendove, kao što su Liemke, Night Pearl, DD Optics ... Dakle, u principu se isti uređaj može naći i pod drugim imenom. Ksinfrared je rastući globalni brend u proizvodnji termovizijskih uređaja. U razvoju svojih proizvoda, kompanija stavlja naglasak na izuzetno jasnu sliku i najnoviju tehnologiju termovizijske slike koja ne zahteva hlađenje.

ProizvođačInfyRay
380.000,00 RSD
Dodaj u korpu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.