Matador sibice za potpalu

Matador šibice za potpalu vatre su svojim oblikom i lakom upotrebom u velikoj prednosti u odnosu na ostale proizvode sa tržista ove vrste. Šibice su pravougaonog duguljastog oblika. šibice zauzimaju veoma malo prostora tako da su veoma praktične za svakodnevnu upotrebu u kući i van nje. Šibice nemaju miris i samim tim nemaju potrebu za dodatnim pakovanjem.

Prilikom gorenja ispuštaju minimalno dima i mirisa i mogu se koristiti i u zatvorenim prostorijama (nisu štetne po ljudsko zdravlje). U zatvorenim prostorijama mogu poslužiti i kao nužno svetlo. Prilikom gorenja cela šibica ispari i iza sebe ne ostavlja nikakav otpad. Dužina gorenja je poprilično duga (6-8 minuta). Prilikom gorenja stvara temperaturu veću od 360C. U slučaju namakanja u vodu bez problema se može zapaliti. Proizvod je otporan na sve vremenske uslove i na većinu hemikalija. Ima neograničen rok trajanja. Proizvod se u potpunosti dobija od recikliranog materijala.

200,00 RSD
Dodaj u korpu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.