Liqui Moly Guntec Sprej 200ml

Proizvođač ulja LIQUI MOLY je obnovio svoju paletu proizvoda za održavanje oružja. Proizvodi i pakovanja su kompletno redizajnirani i modernizovani. Poseban čistač prigušivača dopunjava paletu GUNTEC. Nemačka kompanija je opet preuzela kontrolu ove palete u sferi marketinga i prodaje.  “Sada je vreme.” – kaže generalni direktor Ernst Prost.
Kantice, tube i flašice obnovljene palete su sada dostupni u sofisticiranoj mat crnoj boji. Jasno je koji su potencijalni kupci proizvoda  LIQUI MOLY GUNTEC: lovci i sportski strelci – ali i oni koji profesionalno nose oružje.
Paleta, u kojoj su sledeći proizvodi: Gun Care Spray, Gun Oil, Gun Grease, ali i novo razvijeni  Silencer Cleaner je mala ali impresivna. Specijalna receptura proizvoda rastvara i neutrališe ostatke sagorevanja. Čistač je adekvatan za sve tipove prigušivača. Čak i za one tipove koji se ne mogu rasklopiti ili su napravljeni od karbona.
Sa linijom GUNTEC proizvođač artikala za održavanje vozila je preusmerio svoju stručnost od vozila na oružje. Vozači i korisnici oružja glavno imaju isti izazov: Obezbediti funkcionalnost i održavanje vrednosti preko negovanja. Ovo se odnosi na lovce kao i na sportske strelce, pa i na koji imaju ručno naoružanje i dugačko oružje. Nakon svega, oružje mora da funkcioniše bez obzira da li ste na lovu ili na takmičenju.


Snažni specijalni uljani sprej, srednje viskoznosti za očuvanje i podmazivanje oružja i metalnih delova. Osigurava optimalnu zaštitu od korozije i habanja i formira ravnomerni, stabilni i posebno vodoodbojni uljani film. Nudi izuzetno visoku zaštitu od smole i najniže moguće vrednosti trenja. Svestran, sa dobrom plastičnom kompatibilnošću i mogućnošću podmazivanja drveta.
Pakovanje: 200ml.

ProizvođačLiqui Moly
1.100,00 RSD
Dodaj u korpu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.