Liqui Moly Guntec Mast Za Oruzje 50ml

Proizvođač ulja LIQUI MOLY je obnovio svoju paletu proizvoda za održavanje oružja. Proizvodi i pakovanja su kompletno redizajnirani i modernizovani. Poseban čistač prigušivača dopunjava paletu GUNTEC. Nemačka kompanija je opet preuzela kontrolu ove palete u sferi marketinga i prodaje.  “Sada je vreme.” – kaže generalni direktor Ernst Prost.
Kantice, tube i flašice obnovljene palete su sada dostupni u sofisticiranoj mat crnoj boji. Jasno je koji su potencijalni kupci proizvoda  LIQUI MOLY GUNTEC: lovci i sportski strelci – ali i oni koji profesionalno nose oružje.
Paleta, u kojoj su sledeći proizvodi: Gun Care Spray, Gun Oil, Gun Grease, ali i novo razvijeni  Silencer Cleaner je mala ali impresivna. Specijalna receptura proizvoda rastvara i neutrališe ostatke sagorevanja. Čistač je adekvatan za sve tipove prigušivača. Čak i za one tipove koji se ne mogu rasklopiti ili su napravljeni od karbona.
Sa linijom GUNTEC proizvođač artikala za održavanje vozila je preusmerio svoju stručnost od vozila na oružje. Vozači i korisnici oružja glavno imaju isti izazov: Obezbediti funkcionalnost i održavanje vrednosti preko negovanja. Ovo se odnosi na lovce kao i na sportske strelce, pa i na koji imaju ručno naoružanje i dugačko oružje. Nakon svega, oružje mora da funkcioniše bez obzira da li ste na lovu ili na takmičenju.

Izuzetno lepljivo, srednje viskozno specijalno ulje za očuvanje i podmazivanje oružja i metalnih delova. Garantuje optimalnu zaštitu od korozije. Zahvaljujući svojim izvrsnim mazivnim svojstvima, pruža optimalnu zaštitu od habanja pokretnih delova ili obojenih područja. Zahvaljujući dobrim svojstvima isparavanja i visokoj zaštiti od očvršćavanja, odličan je za podmazivanje finih mehaničkih delova. Svestrano ulje za oružje sa dobrom kompatibilnošću sa plastikom i mogućnošću podmazivanja drveta.
Čuva, podmazuje i štiti oružje, mašine, alate, metalne delove i još mnogo toga od habanja, rdje, korozije. Odlična zaštita od uticaja okoline tokom privremenog skladištenja metalnih delova i poluproizvoda.
Pakovanje: 50ml

ProizvođačLiqui Moly
820,00 RSD
Dodaj u korpu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.