Besplatna dostava za sve porudžbine veće od 5000 rsd!
Liqui Moly Guntec Mast Za Oruzje 50ml

Liqui Moly Guntec Mast Za Oruzje 50ml

Proizvođač ulja LIQUI MOLY je obnovio svoju paletu proizvoda za održavanje oružja. Proizvodi i pakovanja su kompletno redizajnirani i modernizovani. Poseban čistač prigušivača dopunjava paletu GUNTEC. Nemačka kompanija je opet preuzela kontrolu ove palete u sferi marketinga i prodaje.  “Sada je vreme.” – kaže generalni direktor Ernst Prost.
Kantice, tube i flašice obnovljene palete su sada dostupni u sofisticiranoj mat crnoj boji. Jasno je koji su potencijalni kupci proizvoda  LIQUI MOLY GUNTEC: lovci i sportski strelci – ali i oni koji profesionalno nose oružje.
Paleta, u kojoj su sledeći proizvodi: Gun Care Spray, Gun Oil, Gun Grease, ali i novo razvijeni  Silencer Cleaner je mala ali impresivna. Specijalna receptura proizvoda rastvara i neutrališe ostatke sagorevanja. Čistač je adekvatan za sve tipove prigušivača. Čak i za one tipove koji se ne mogu rasklopiti ili su napravljeni od karbona.
Sa linijom GUNTEC proizvođač artikala za održavanje vozila je preusmerio svoju stručnost od vozila na oružje. Vozači i korisnici oružja glavno imaju isti izazov: Obezbediti funkcionalnost i održavanje vrednosti preko negovanja. Ovo se odnosi na lovce kao i na sportske strelce, pa i na koji imaju ručno naoružanje i dugačko oružje. Nakon svega, oružje mora da funkcioniše bez obzira da li ste na lovu ili na takmičenju.

Izuzetno lepljivo, srednje viskozno specijalno ulje za očuvanje i podmazivanje oružja i metalnih delova. Garantuje optimalnu zaštitu od korozije. Zahvaljujući svojim izvrsnim mazivnim svojstvima, pruža optimalnu zaštitu od habanja pokretnih delova ili obojenih područja. Zahvaljujući dobrim svojstvima isparavanja i visokoj zaštiti od očvršćavanja, odličan je za podmazivanje finih mehaničkih delova. Svestrano ulje za oružje sa dobrom kompatibilnošću sa plastikom i mogućnošću podmazivanja drveta.
Čuva, podmazuje i štiti oružje, mašine, alate, metalne delove i još mnogo toga od habanja, rdje, korozije. Odlična zaštita od uticaja okoline tokom privremenog skladištenja metalnih delova i poluproizvoda.
Pakovanje: 50ml

820.00 RSD
Dodaj u korpu

VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.