Brunox Lub&Cor

Када се оружје користи, складишти или транспортује у условима високе влаге или агресивним климатским условима, потребан им је коризиони инхибитор који је поуздан.
,,Brunox® Lub & Cor" је такав коризиони инхибитор који је омогућио да се Ваше оружје штити годинама. ,,Brunox® Lub & Cor" је високо-технолошки, двофункционални производ који се не стврдњава, који се може користити где год је потребно дугорочно подмазивање и поуздана заштита од корозије.
Формира компактан, не стврдњавајући анти-корозивни слој 5-20 my дебљине, који продире и штити, чак и тешко доступне углове и ивице. Загарантована лубрикативни ефекат до -41°C у свим временским условима (слана вода, снег или киша). Пре употребе оружја (пуцања) танки слој мора да се уклони са меканом, апсорбујућом тканином. Цев мора да буде скроз чиста пре пуцања, ради што веће прецизности поготка и избегавања уљаног хица. Нарочито је од великог значаја за професионалце, као што су полиција, војска и ловци, да се оружје када се не користи, али је изложено разним временским условима, не мора одржавати сваки дан.
,,Brunox® Lub & Cor" штити оружје:
- око годину дана, ако је оружје изложено напољу, али под кровом.
- под отвореним небом заштићено је око 5-6 месеци,
а - ако се налази унутра (у затвореној просторији) до 3 године.
,,Brunox® Lub & Cor", не спречава само корозију, већ је такође и лубрикант, високотехнолошки лубрикант за полуаутоматско оружје. Компаније ,,RUAG", ,, AnshÜtz" и ,,Merkel" су тестирале употребу овог производа на полуаутоматском оружју и резултати су били невероватни.
ProizvođačBrunox
950,00 RSD
Dodaj u korpu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.