DAA Tango Naocare

Najnovija ponuda u liniji DAA Optics je naš model Tango. Ove glatke, moderne naočare su neverovatno lagane i izuzetno udobne za nošenje, sa ili bez zaštite za sluh. Objektivi su ANSI Z-87.1 Impact Certified i od polikarbonatnih sočiva nude potpunu 100% UV400 zaštitu.

Minimalistički dizajn „bez okvira“ poboljšava udobnost i omogućava potpuno neometano vidno polje, čak i u onim teškim položajima sa niskim klečanjem ili leđima u kojima se često nađemo.

Zamena sočiva u ovom modelu je moguća, ali smatramo da to nije dovoljno brzo ili jednostavno. Stoga smo odlučili da ovaj model ponudimo kao kompletan komplet od 3 para.

Ovaj 3-parni DAA Optics Tango set uključuje novu, kvalitetnu i što je moguće kompaktniju EVA tvrdu futrolu, koja štiti vaše kompletne naočare, dok zauzima apsolutno minimalnu količinu prostora u vašoj torbi.

DAA Optics Tango 3-par set uključuje:

Potpune naočare Tango Optics, mat crni okvir i prozirno sočivo (92% propuštanja svetlosti za unutrašnje ili loše osvetljenje)
Potpune naočare Tango Optics, mat crni okvir i sočivo za dim (35% propuštanja svetlosti za umereno sunčane dane)
Potpune naočare Tango Optics, mat crni okvir i Rainbov ogledalo (22% propuštanja svetlosti za vedre dane)
Krpa za čišćenje
Kompaktno EVA tvrdo kućište sa DAA logotipom
Ostala sočiva su dostupna i prodaju se zasebno. Kao i rezervni delovi nosa i bočni krakovi

Napomena: DAA Optics Tango model NEMA opciju za korektivne (optičke) umetke za sočiva.
ProizvođačDouble Alpha Academy
11.550,00 RSD
Dodaj u korpu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.