DAA Victor Naocare

Naš DAA Optics Model VICTOR je jeftin, ali kompletan set naočara za snimanje sa 3 sočiva. Izdržljiva polikarbonatna sočiva su odobrena prema ANSI Z-87.1 Impact, nude potpunu zaštitu od UV400 i sadrže premaz protiv zamagljivanja.

Model VICTOR ima široko sočivo sa omotačem, sa fleksibilnim i izdržljivim polimernim okvirom ojačanim vlaknima. Bočne rucke okvira su ravne i dizajnirane tako da čvrsto pristaju uz glavu, što ih čini savršenim za upotrebu pod zaštitom sluha.

Nosač se odvaja od objektiva i može se brzo i lako preneti sa jednog sočiva na drugo dok menjate boje. Držač sočiva sa optičkim umetkom se pričvršćuje za ovaj deo nosa, tako da se lako prenosi sa sočiva na objektiv.

Ovaj kompletan set je upakovan u čvrstu EVA tvrdu futrolu koja pruža zaštitu i podršku za sva pojedinačna sočiva i pribor. Nova futrola uključuje traku sa trakom na leđima, što olakšava pričvršćivanje futrole na bilo koju Molle ili drugu torbu ili prsluk.


Svaki set uključuje:

Tvrda EVA futrola sa trakom za pričvršćivanje
Jedan okvir (taktički mat crna)
Unutrašnji okvir sa optičkim umetkom koji klikne na nastavak za nos iza izmenjivih sočiva
Krpa za čišćenje od mikrovlakana
Torba za nošenje od mikrovlakana

3 sočiva, uključujući:

Jasno, nudi 92% propuštanja svetlosti
Žuta, nudi 87% propuštanja svetlosti i poboljšani kontrast i dubinu
Tamni dim, nudi 27% propuštanja svetlosti, idealan za sunčane dane
ProizvođačDouble Alpha Academy
5.500,00 RSD
Dodaj u korpu


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.