Besplatna dostava za sve porudžbine veće od 5000 rsd!
DAA Tango Naocare DAA Tango Naocare-2 DAA Tango Naocare-3

DAA Tango Naocare

Najnovija ponuda u liniji DAA Optics je naš model Tango. Ove glatke, moderne naočare su neverovatno lagane i izuzetno udobne za nošenje, sa ili bez zaštite za sluh. Objektivi su ANSI Z-87.1 Impact Certified i od polikarbonatnih sočiva nude potpunu 100% UV400 zaštitu.

Minimalistički dizajn „bez okvira“ poboljšava udobnost i omogućava potpuno neometano vidno polje, čak i u onim teškim položajima sa niskim klečanjem ili leđima u kojima se često nađemo. Pucajući, pojedinačne bočne ruke, sa gumenom cevčicom, odvajaju se od sočiva. moguće je kupiti dodatna ili rezervna sočiva zasebno ili po potrebi zameniti komplete bočnih ruku.

Zamena sočiva u ovom modelu je moguća, ali smatramo da to nije dovoljno brzo ili jednostavno. Stoga smo odlučili da ovaj model ponudimo kao kompletan komplet od 3 para.

Ovaj 3-parni DAA Optics Tango set uključuje novu, kvalitetnu i što je moguće kompaktniju EVA tvrdu futrolu, koja štiti vaše kompletne naočare, dok zauzima apsolutno minimalnu količinu prostora u vašoj torbi.

DAA Optics Tango 3-par set uključuje:

Potpune naočare Tango Optics, mat crni okvir i prozirno sočivo (92% propuštanja svetlosti za unutrašnje ili loše osvetljenje)
Potpune naočare Tango Optics, mat crni okvir i sočivo za dim (35% propuštanja svetlosti za umereno sunčane dane)
Potpune naočare Tango Optics, mat crni okvir i Rainbov ogledalo (22% propuštanja svetlosti za vedre dane)
Krpa/kesa za čišćenje
Kompaktno EVA tvrdo kućište sa DAA logotipom
Ostala sočiva su dostupna i prodaju se zasebno. Kao i rezervni delovi nosa i bočni krakovi

Napomena: DAA Optics Tango model NEMA opciju za korektivne (optičke) umetke za sočiva.
10,000.00 RSD
Dodaj u korpu

VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.