Besplatna dostava za sve porudžbine veće od 5000 rsd!
DAA GRIPZ Ulje Za Kontrolu Trzanja DAA GRIPZ Ulje Za Kontrolu Trzanja-2

DAA GRIPZ Ulje Za Kontrolu Trzanja

Kao što većina ozbiljnih strelaca iz IPSC i USPSA pištolja zna, sprečavanje klizanja u vašem hvatu je od najveće važnosti za precizno pucanje velikom brzinom. Losion za poboljšanje držanja jedan je od najboljih načina da se postigne to protiv klizanja, bez potrebe za primenom preterane sile na rukohvat. Posebno u vlažnim uslovima ili po velikoj vrućini, znojenje dlanova može zaista naštetiti vašim performansama. Ali sa nekoliko kapi novog GRIPZ -a DAA, nanetih neposredno pre snimanja, dlanovi ostaju suvi, a stisak siguran.

GRIPZ DAA je pojačivač hvata koji su dizajnirali strelci za strelce. Isporučuje se u plastičnoj bočici sa praktičnim zatvaračem tipa „Snap-cap“, koji osigurava dobro zaptivanje i brz, lak pristup jednom rukom po potrebi. GRIPZ bi Double Alpha se ne suši tako bele boje kao drugi konkurentni proizvodi i neće se tako lako istrljati na odeću i dršku pištolja. Biće čistiji za upotrebu od ostalih vodećih pojačivača držanja popularnih u našem sportu.

GRIPZ je losion za držanje na bazi silicijum dioksida, razblažen alkoholom i stabilizatorima za vrhunske performanse i dugovečnost.
Svaka bočica sadrži 75 ml.
1,450.00 RSD
Dodaj u korpu

VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.