DAA GRIPZ losion za poboljšanje hvata

Kao što većina ozbiljnih strelaca iz IPSC i USPSA pištolja zna, sprečavanje klizanja oružja u vašem hvatu je od najveće važnosti za precizno pucanje velikom brzinom. Losion za poboljšanje hvata jedan je od najboljih načina da se zadrži optimalan hvat, bez preterane sile na rukohvat oružja, posebno u vlažnim uslovima ili po velikoj vrućini, znojenje dlanova može zaista naštetiti vašim performansama. Ali sa nekoliko kapi novog GRIPZ -a DAA, nanetih neposredno pre pucanja, dlanovi ostaju suvi, a stisak siguran.

GRIPZ DAA je losion za poboljšanje hvata koji su dizajnirali strelci za strelce. Isporučuje se u plastičnoj bočici sa praktičnim zatvaračem tipa „Snap-cap“, koji osigurava dobro zaptivanje, brz i lak pristup jednom rukom po potrebi. 

GRIPZ je losion za poboljšanje hvata na bazi silicijum dioksida, razblažen alkoholom i stabilizatorima za vrhunske performanse i dugovečnost.
Svaka bočica sadrži 75 ml.
ProizvođačDouble Alpha Academy
Na upit


VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.