Besplatna dostava za sve porudžbine veće od 5000 rsd!
Suzavac Sabre Red 60l OC

Suzavac Sabre Red 60l OC

  • Podržan HPLC (high performance liquid chromatography) tehnologijom (likvidni hormatograf visokih performansi). Zato što biber sprej ne sme da zakaže u trenutku potrebe. Ova tehnologija analize sadržaja garantuje SABRE proizvodima maksimalnu snagu svaki put kada je potrebno, za razliku od konkurentskih proizvoda.
  • Sadrži ISO 9001:2008 sertifikat
  • Najprodavaniji – nagrada za najbolje pakovanje od strane instituta profesionalaca za pakovanje
  • Najbolji taktički sprej – korišten od strane na hiljade različitih agencija i institucija širom sveta: federalnih agencija, šerifovih departmana, lokalnih policijskih departmana, državne policije, čuvara u zatvorskim jedinicama i carine
  • Veći broj prskanja, veća daljina prskanja, jača formulacija (da bi se otprilike shvatilo koliko je jaka formulacija ovih sprejeva, možemo uzeti za primer ljuti sos. Sabre-ovi sprejevi su oko 67 puta jači od prosečnog ljutog sosa, dok su konkurentski oko 40 puta)

Sabre sadrži više major capsaicinoids od drugih sprejeva. Što ih čini efikasnijim u odnosu na konkurenciju. Major capsaicinoids su jedini validan indikator za jačinu formulacije samog spreja.

Biber sprejevi su najdelotvorniji sprej za samoodbranu na prirodnoj bazi. Sadrže ekstrat iz ljute paprike. Izaziva iritaciju očiju – pečenje, svrab, suze, pa i privremeno slepilo, kao i iritaciju kože i sluznice nosa.

Prednost biber sprejeva je što se mogu prskati pod različitim uglovima, veoma su precizni, smanjen efekat vetra, tj. da se pod uticajem vetra sadržaj vama vrati u lice i mogu se koristiti i u zatvorenim prostorijama, bez kontaminacije ostatka prostorije.

1,500.00 RSD
Dodaj u korpu

VELIKI IZBOR PIROTEHNIKE, ORUŽJA, MUNICIJE I LOVAČKE OPREME

U našim maloprodajnim objektima nudimo pirotehniku razreda I i II, konfete, baklje, vulkane, petarde, vatrometne baterije kao i kompletnu opremu za lov koja uključuje oružje i municiju svih kalibara.